You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni, yangınları önlemek ve denetleme şeşna bağışlamak bağırsakin yangın baplarıyla baş başa münteşir olarak kullanılan asliye bir güvenlik önlemidir. Bu merdivenler, insanları bir binadan hızlı bir şekilde boşaltma eylemek yürekin mutasavvertır ve vesair ivedi durumlarda da kullanılabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakınlarında itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik şube dokumasında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve mutabık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, henüz çatı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 Yangın Merdiveni Kapısı mm'dir.

Tasarım gereği yangın bapları her devran kapalı tutulur, kendiliğinden kapanma özellikleri vardır ve berrak tutulması yangın mevzuatına bakarak çoklukla asayiş kurallarına uymazdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size selen verecektir.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlı olarak bileğkonumektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en mutabık fiyata Yangın Merdiveni Kapısı satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Yangın bapsı kesinlikle hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları rabıtalı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın alışverişlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin akva bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının denetçi edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işlemaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page